Kako se reklamirati i oglašavati na sajtu Magija

Islamic Removal of Black Magic je web magazin koji je nastao pokušjem da se običnim građanima, približi znanje u sve ono što se dešava vezano za Islamsku magiju, međutim zbog velike želje čitalaca da se proširi to znanje i na ostale regije i regione i ostale vrste magija, odlučili smo da ubacimo i ostale vrste magije. Naši posetioci su 40% iz Srbije a ostatak posetilaca dolazi iz regiona Balkana i ostalog dela sveta. Kontinuirano rastemo iz meseca u mesec sa brojem poseta.

Prepoznatljivi smo po kvalitetnim sadržajima, poučnim i korisnim temama i člancima, bez senzacionalizma, ogovaranja, mržnje, primitivizma, zbog čega imamo stalni krug čitalaca. Po istraživanjima agencija za digitalni marketing naša ciljna publika predstavlja skoro idealan uzorak publike koja boravi na webu, sa neznatno većim učešćem žena, populacije srednje dobi i višeg obrazovnog i materijalnog stanja.

Oglašavanje na sajtu Magija

Sve zainteresovane kompanije se mogu oglašavati na sajtu u okviru banera koji su na sajtu postavljeni.

Na sajtu je moguće objavljivati PR tekstove, praviti nagradne igre i PR akcije.

Za sve ostale inicijative oko PR promocije na sajtu Magija molimo vas da se obratite direktno na mail redakcije web portala magija@gmail.com.

Cene banera i oglašavanja na sajtu

Cene banera na mesečnom nivou su stvar dogovora sa Redakcijom i u skladu sa važećim cenovnikom.

Cenovnik za oglašavanja na sajtu Magija se ažurira na svakih 6 meseci, zbog kontinuiranog rasta poseta, po stopi od 50% godišnje.

Pošaljite vaš upit na magija@gmail.com sa predlogom dimenzija i lokacije postavljanja vašeg banera.

Redakcija sajta zadržava diskreciono pravo da ne prihvati svaki baner ili oglašivača ako je to u suprotnosti sa uredjivačkom politikom sajta.